administratiekantoor de hulp

Jaarrekening opstellen

Voor het opstellen van uw jaarrekening kunt u bij ons terecht. Wij stellen uw jaarrekening op voor een vast tarief. Zo heeft u geen verassingen achteraf. Moet er ook nog administratie verwerkt of gecontroleerd worden dan is dat uiteraard geen probleem, wij kunnen uw administratie ook verwerken of controleren voor een vast tarief. Vraag vandaag nog een offerte aan voor het opstellen van uw jaarrekening.

Uw jaarrekening laten opstellen

Het opstellen van jaarrekeningen behoort tot één van onze dagelijkse taken. U kunt bij ons terecht voor een verkorte of uitgebreide jaarrekening. Heeft een complexe bv holding structuur met meerdere deelnemingen? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij hebben veel ervaring met het opstellen van geconsolideerde jaarrekeningen.

Wanneer u een bv heeft bent u verplicht jaarlijks een jaarrekening te deponeren bij de kvk. Wanneer wij een jaarrekening voor u opstellen dan kunnen wij deze ook direct digitaal voor u deponeren bij de kvk. Heeft u meerdere jaarrekeningen nodig en een prognose voor voorbeeld een zakelijke financiering of een hypotheek? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie, een offerte of kennismakingsgesprek bij ons op kantoor?

Bel ons dan op 085 – 007 05 00 of vraag direct een offerte aan.

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn elke werkdag bereikbaar voor u of vraag direct een offerte aan.

Wij staan u graag te woord