administratiekantoor de hulp

Veelgestelde vragen

Ja! Dat is zelfs heel eenvoudig. Binnen een dag nemen wij jouw gehele administratie over. de afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder vormt de basis van jouw administratie. Is deze nog niet klaar? Geen probleem! We richten alles in zodat je direct ready to go bent wanneer het zover is. Lees gerust verder hoe eenvoudig het is en hoe onze superhelden jou hierbij gaan helpen.

Administratiekantoor De Hulp is in de traditionele sector een ware pionier op het gebied van automatisering en softwareontwikkeling. We spreken dezelfde taal en weten hoe belangrijk het voor briljante ondernemers is om altijd een up-to-date administratie te hebben. Jouw persoonlijke superheld heeft geen uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar staat altijd met veel plezier voor je klaar.

Dat zou wat zijn! Bij Administratiekantoor De Hulp betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding, de jaarrekening en de aangiftes. We bieden ook een aantal extra diensten aan die jou als ondernemer nog verder kunnen helpen. Ook voor deze diensten gelden vaste bedragen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Administratiekantoor De Hulp werkt met diverse professionele software zo werken wij met Exact Online, Cash, Davilex, Elsevier Nextens, Loon Salarissoftware, MLE365, Visionplanner, Fiscaal online, Mollie payments, Twikey