administratiekantoor de hulp

Overige prijzen

Geen verrassingen

Administratiekantoor DE HULP biedt naast de verwerking van jouw maandelijkse administratie ook diverse andere diensten. Ook voor deze diensten gelden vaste bedragen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Begeleiding de BV in

Wanneer het je als ondernemer voor de wind gaat en de jaarlijkse resultaten steeds beter worden kan het op den duur fiscaal gezien interessant zijn om een Eenmanszaak of VOF om te zetten in een B.V. Overigens kun je hier als ondernemer ook andere redenen voor hebben, maar wat de reden ook mag zijn, er zitten fiscaal gezien wel wat haken en ogen aan zo’n transitie. Wij kunnen je daarbij begeleiden en ervoor zorgen dat het hele traject fiscaal optimaal verloopt. Het exacte tarief is afhankelijk van de manier waarop de transitie plaats vindt. Dit verschilt per situatie. Wij zullen altijd vooraf een prijs voorleggen. Dat is dan ook een gegarandeerd vast tarief.

Tarief: variërend tussen € 500,- / € 1.500,-

 (exclusief notariskosten)

Begeleiding de BV uit

Net zoals het in sommige gevallen interessant kan zijn voor ondernemers met een Eenmanszaak of VOF kan het ook voor ondernemers met een B.V. fiscaal gezien interessant zijn om juist niet langer vanuit en B.V. te opereren, maar vanuit een Eenmanszaak of VOF. In dat geval kunnen wij ook dit traject begeleiden.

Tarief: variërend tussen € 500,- en € 1.500,- 

(exclusief liquidatiekosten voor de B.V.)

Begeleiding bij de verkoop van een onderneming

Wil je stoppen met je onderneming? Dan zul je het bedrijf in de meeste gevallen willen verkopen. Zo’n verkoop kan een spannend en langdurig proces worden. Je hebt jezelf immers toch al die jaren hard ingezet voor het bedrijf. De Hulp kunt je begeleiden bij zo’n verkooptraject.

Tarief: v.a. € 1.000,-

Controleren/ adviseren financieel plan

Een financieel plan is onderdeel van een ondernemingsplan. Wanneer je als ondernemer een nieuw bedrijf begint is het verstandig om een goed ondernemingsplan te schrijven. De inhoud van dit plan bepaal je natuurlijk zelf, maar het kan zijn dat de bank je vraagt om een boekhouder of accountant mee te laten kijken naar het financiële gedeelte. In dat geval is het de bedoeling dat je zelf een financieel plan opstelt (wij kunnen je hiervoor gemakkelijke documenten aanleveren) en dat plan kan een accountant van vervolgens controleren en waar nodig samen met jou aanpassen.

Tarief: v.a. € 500,-

Opstellen prognose

Wanneer je bijvoorbeeld bij een bank aanklopt voor het aanvragen van een financiering voor je bedrijf of voor een persoonlijke hypotheek, kan het zijn dat de bank je vraagt om een prognose op te stellen voor het huidige en misschien ook komende jaar van je onderneming. Wij kunnen je daarbij helpen. Op basis van je historische cijfers en jouw eigen verwachtingen stellen wij een goede prognose voor je op.

Tarief: v.a. € 200,-

Aangifte dividendbelasting

Geld halen uit je BV kan helaas niet zomaar. Daarvoor zul je dividend moeten uitkeren. Wij kunnen je helpen bij dit proces en ervoor zorgen dat er tevens een correcte aangifte voor de dividendbelasting uitgaat richting de Belastingdienst.

Tarief: € 150,-

Uw salarisadministratie uitbesteden?

Het uitbesteden van de salarisadministratie was nog nooit zo makkelijk. U kunt als werkgever alle benodigde salarisdocumenten via onze salarisadministratie-portal raadplegen: van salarisstroken en betaalbestanden, tot specifieke journaalposten en andere denkbare salarisdocumenten. Indien gewenst kunnen medewerkers ook toegang krijgen tot hun eigen digitale personeelsdossier. Daardoor kunnen werknemers zelf hun salarisstroken en jaaropgaven online raadplegen. U hoeft dus geen salarisstroken meer per e-mail c.q. per post te verzenden.

Tarief: v.a. € 8,00,- per loonstrook

test

Krijg ik aan het eind van het jaar nog extra facturen?

Dat zou wat zijn! Bij administratiekantoor De Hulp betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding, de jaarrekening en de aangiftes. We bieden ook een aantal extra diensten aan die jou als ondernemer nog verder kunnen helpen. Ook voor deze diensten gelden vaste bedragen zodat je precies weet waar je aan toe bent.